Gaučák: světlý ležák, spodně kvašené, nefiltrované, nepasterizované
První Švihovský ležák českého typu, s respektem k české kultuře. Gaučák kvasí v otevřených kádích. Použili jsme český chmel a slad vyrobený humnovým způsobem.
typ: ležák
EPM 11°
obsah alkoholu 4,8%
IBU 30
Složení:
Gaučák: voda, ječné slady, granulovaný chmel
Alergeny: 1 obsahující lepek
Je třeba je chránit před slunečním světlem a mrazem. Doporučená teplota skladování je do 8 stupňů Celsia.
Doba trvanlivosti:
Švihadlo, Gaučák, WIT – 3 měsíce od stočení
Grep, Višeň, Pale Ale, Dubbel, Tripel – 4 měsíce od stočení
Měrná cena za 1 litr (u láhve s objemem 0,5l - skleněný obal)
Gaučák: 72,-Kč